hagabowling.se

Tycker du, precis som många andra föräldrar, att det är både svårt och jobbigt att hålla i barnkalas? När barnen är små är kalasen oftast främst med familjemedlemmar, men i takt med att de blir äldre, skaffar sig kompisar och vill fira på eget vis, blir kalasen både större och mer kostsamma.

Visst går det för många bra att ha kalaset hemma, men det innebär att du som förälder måste agera värd under flertalet timmar. Det kan vara både stimmigt, rörigt och bli ganska smutsigt, även med de lite större barnen. För att underlätta för sig själva väljer många idag andra alternativ, t.ex. kalas som kan förbokas på lekland eller bowlinghallar.

Planera inför bowlingskalas

Vill du satsa på ett lite annorlunda kalas kan bowlingkalaset vara just den lösning du letar efter. Se bara till att du planerar, även om du själv inte ska hålla i tillställningen. Vi rekommenderar t.ex. att välja sköna jeans för barn eller andra mjuka kläder som barnet lätt kan röra sig i. På Kidsbrandstore hittar du kläder för alla möjliga tillfällen och kan beställa snabbt och smidigt med leverans hem till dörren. Vill du ha specifika festkläder hittar du även det här!

Vad är ett bowlingkalas?

Ett bowlingkalas är ett kalas som anordnas av en bowlinghall och som du som förälder kan förboka. Ofta finns det ett minimiantal på deltagare för att du ska kunna genomföra bokningen. Vad som ingår kan variera mycket beroende på vilken bowlinghall du väljer, men pizza, glass och en timmes speltid är inte ovanligt. Du betalar då ett fast pris och hela kalaset anordnas och hålls av värdar på bowlinghallen.